Наставникът на Етър Красимир Балъков беше разочарован след мача с Левски,

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков беше разочарован след мача с Левски,
Коментари Харесай

Героят от САЩ`94 Краси Балъков заплаши да напусне България

Наставникът на Етър Красимир Балъков беше отчаян след мача с Левски, изгубен от тима му с 1:2. В добавеното време на срещата в София беше анулиран гол на " виолетовите ", които се усещат съществено ощетени от съдията Никола Попов. Балъков сподели, че изкара сезона до дъно и след това може да напусне България. 

" Момчетата се стараха, могат да играят футбол, без боязън, имахме преимущество в по-голяма част от мача. Класата на някои от играчите на Левски натежа, ние не може да се съпоставяме с колосите. Не можем да се съпоставяме с Левски, ЦСКА и Лудогорец. Днес играхме по-добре от Левски. Грешки стават, към Буш не се ориентирахме добре, не намерихме рецептата против него, против Кабрал и Обертан се справяхме ", разяснява Балъков пред Диема Спорт след мача от 19-ия кръг на Първа лига. 

" Този сезон съм споделил, че няма да разясня съдиите. Вижте нещата в студиото, в съблекалнята видях тази сцена, видях, че няма никакво нарушаване при тази сцена... Жалко, доста тъпо, че на господин Попов му се случва за повторно. В Разград не ни даде чиста дузпа и в този момент ни анулира чист гол. Какво да ви кажа? В България мъчно може да се работи. Ще си завърша сезона, тъй като почитам специалността си, само че доста ще се замисля дали да остана след лятото или ще се върна там, където нещата са по-чисти и по-ясни ", продължи героят от САЩ`94. 

" Пътят за смяна е почтеност, уместност, и това, което се види да се свири от съдиите, футболистите би трябвало да бъдат стимулирани, с храната идва и апетитът, изискванията за работа би трябвало да се трансформират, има светлинка в тунела, футболно погледната, президенти, притежатели, които дават пари би трябвало да се замислят дали всичко върви правилно. Много неща се случват, които мен ме изваждат от естествения метод на мислене. Параноя мен няма да ме хване в България, преди да ме хване параноята ще си потегли от България. За зависимости и независимости не мога да ги разясня, не ме интересуват, само че факт е, че стават такива подиуми като през днешния ден, за тимове, които имат цели, въздействие, огромен бюджет, които би трябвало да реализират, без значение по какъв начин да Левски ги почитам доста, те футболистите на Левски не са отговорни, ние българите приказваме по кое време ще се оправим, не вършим нищо, с цел да се оправим. Големият колектив, който има в Търново и желанието на Общината да оказва помощ и на момчетата, които са в тима, можех да си потегли по-рано, само че не го направих поради момчетата ", добави Балъков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР